Okulunuza kayıt olmak için çocuğum kaç yaşında olmalıdır ?

MEB Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği uyarınca okulumuza kayıt olmak için 30 Eylül itibariyle 36 aylık (3 yaşında) olmak gerekir.

Çocuğum bu yıl ana sınıfına mı, ilkokula mı gitmeli ?

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz

Okulunuzda eğitim tam gün mü, ikili eğitim mi ?

Okulumuz tekli eğitim yapmaktadır.

Okulunuz ücretli mi ? Ücreti nerelere harcıyorsunuz ?

Okulumuzda bakanlığımız tarafından belirlenen yasal zorunlu aidat ücreti uygulanmaktadır. Aylık ücret her yıl güncellenmektedir. 2020-2021 eğitim öğretim yılı için aylık ücret 180 TL dir.

Alınan ücretlerle okulumuz ihale ve muayene kabul komisyonları marifetiyle piyasa araştırması yapılarak en uygun, en kaliteli satıcılardan alınan mal ve hizmetler öğrencilere sunulmakta ve ücretleri ödenmektedir.

Okulunuz özel mi ?

Okulumuz tamamen devlet kurumudur. Kreş veya bakımevi değildir.

Okulunuzda öğrencilere yönelik neler yapılıyor ?

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz

Okulunuza çocuğumu kayıt yaptırmak için ne yapmamız gerekiyor ?

Öncelikle adresiniz kayıt bölgemiz içinde yer almalıdır. Kayıt bölgemizdeki öğrencilerin tamamının kaydını yaptıktan sonra boş kontenjanlara büyük çocuklardan başlayarak yerleştirmeler yapmaktayız. Detaylı bilgi için okulumuzu ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Okulunuza kayıtlar ne zaman başlıyor ?

Öğrenci kayıtlarımız Temmuz ayının ilk iş gününde başlamaktadır.

Okulunuzun tatilleri nasıldır?

Okulumuz devlet kurumu olduğu için normal okullardan hiçbir farkı yoktur. Yaz tatili, yarıyıl tatili ve cumartesi pazar günleri eğitim yapılmamaktadır.

Servisiniz Var mı ?

Malesef servisimiz bulunmamaktadır.