PANDEMİ HAKKINDA DUYURU

Değerli Velilerimiz,

İlimizde salgın hastalık mutasyonlu virüsün çoğalması nedeniyle yayılımını hızlı şekilde arttırmış bulunuyor. Mutasyonlu virüsün en önemli özelliği çok daha hızlı yayılması ve daha fazla kişiye bulaşmasıdır. Yapılan tespitlere göre hastalık en çok ev ortamlarında bulaşıyor. Akraba, komşu, arkadaş ziyareti, gün düzenlenmesi, mevlüd okutulması, toplu yemek, doğum günü kutlaması yapılması gibi buluşma ve etkinliklerin hastalığın en büyük yayılma nedenleri olduğu görülüyor.

Siz değerli velilerimizden salgınla mücadele konusunda destek bekliyoruz. İçinde bulunduğumuz durumun ciddiyeti ortadadır. Hastalığın yayılmasında ev ziyaretlerinin ve toplu etkinliklerin rolü oldukça büyüktür. Siz velilerimizin bu konuda duyarlı olması ve ziyaretlere son vermesi büyük önem taşıyor.

Destekleriniz için teşekkür ediyor, okulumuzdaki pandemi tedbirlerinin de çok sıkı şekilde uygulanacağını hatırlatıyor, sağlıklı günler diliyorum.

Ali ERDEM

Yayın: 24.03.2021 - Güncelleme: 24.03.2021 14:36 - Görüntülenme: 202