Etiket Sonuçları: vatanSCAMPER VE İLKBAHAR ÇALIŞMALARIMIZ

Ara

İlçe Kaymakamımız Sayın Metin ARSLANBAŞ, Ali Rıza GÜÇKAN Anaokulunu ziyaret etti. Ziyaretlerine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami GÜNNÜ eşlik etti. Sayın Kaymakamımız miniklere ve öğretmenlerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Papatyalar sınıfı dikkat /çizgi çalışmamız

CUMHURİYET BAYRAMINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK

Bahar Çiçekleri Sınıfı balık tutarak saymayı pekiştiriyor

15 TEMMUZ MİLLÎ BİRLİK GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

BÜTÜN BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

BİGEP PROJESİ MAYIS AYI FAALİYETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haz

Menekşeler sınıfı El emeğim akıl ürünüm eTwinning projesi kapsamında geri dönüşüm malzemelerini kullanarak yaptıkları materyallerden öz bakım becerilerini kazandı

May

Doğa ile bütünleşen kaşifler etwinning projemizde  8.hafta açık havada yağ satarım bal satarım oyunu oynandı.

Haz

Menekşeler sınıfı El emeğim akıl ürünüm eTwinning projesi kapsamında geri dönüşümden öz bakım becerileri kapsamında artık sabunlardan kendi sabununu yaptı

May

Doğa ile bütünleşen kaşifler etwinning projemizin 7.hafta bahçede jimnastik ve parkur oyunu oynandı.

19 MAYIS ATATRÜK' Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

May

Doğa ile bütünleşen kaşifler e twinning projemizde cam ağacı tohumları ekimi yapılmıştır

May

DOĞA İLE BÜTÜNLEŞEN KAŞİFLER ETWİNNİNG PROJEMİZİN ETKİNLİKLERİNDEN BİRİ OLAN 5. HAFTADA RAKAMLARI TANIMA ETKİNLİĞİ YAPTIK

May

Doğa ile bütünleşen kaşifler e twinning projemizde açık havada deniz kabukları kullanılarak ritim çalışması yapıldı

May

Doğa ile bütünleşen kaşifler e twinning projemizde 6 hafta etkinliği bahçede geometri uzaktan eğitim sürecinde yapılmıştır. Çocuklarımız doğada bulunan materyallerden şekiller oluşturmuştur.

May

RİTİM ZAMANI ETWİNNİNG PROJEMİZİN ETKİNLİKLERİNDEN BİRİ OLAN RİTİM ALETLERİ YAPTIK

BİGEP PROJESİ NİSAN AYI FAALİYETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

ÇEŞİTLİ MALZEMELERDEN ÇİZGİ VE SAĞ SOL BEYİN ÇALIŞMALARIMIZ

Nis

GERİ DEĞİL, İLERİ DÖNÜŞÜM ETWİNNİNG PROJEMİZİN ETKİNLİKLERİNDEN BİRİ OLAN TOHUM KUMBARAMIZI YAPTIK

ÇEŞİTLİ MALZEMELERLE MANDALA ÇALIŞMAMIZ

OYUN HAMURUNDAN TAMAMLAMA ETKİNLİĞİMİZ

ÖNCELİK YAYANIN

DÜNYA SU GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

Mrt

Catch the MUSIC projesi ortakları öğrencilerinin karışık ülke takımlarıyla işbirliği içinde hazırladıkları 3 tiyatro  oyunu, haber bülteni  ve müzik performanslarının olduğu  radyo yayını 23.03.2021 salı akşamı saat 20:00 da yayında olacaktır. Yayın aynı zamanda youtube kanalımızdan da canlı yayınlanacaktır.

Mrt

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SAYILARI OYNAYARAK ÖĞRENİYORUZ

SCAMPER VE İLKBAHAR ÇALIŞMALARIMIZ