BALIKESİR / KARESİ - Ali Rıza Güçkan Anaokulu

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli: Köklerden Geleceğe

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

Okul Müdürü Ali ERDEM çocuklara, Ramzan ayını ve bu ayda yapılan geleneklerimizi eğlenceli bir şekilde anlattı.

Nis

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Kültürel Ögelerimizi öğrenmek için Kuvay-i Milliye Müzesini gezdik.

Mrt

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımızı gerçekleştirdik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü programımızı gerçekleştirdik. Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında İstiklal Marşımızı ezberleme etkinliği gerçekleştirdik ve okuyan çocuklarımıza belgelerini takdim ettik, okulumuz öğrencisi Ahmet IRMAK İstiklal Marşımıızın 10 kıtasını da ezberlediği ve okuduğu için madalya takdim ettik.

Ormanlar Kralı Ağustos Böceği oyununu izledik.

112 acil çağrı numarasını öğrendik. Acil durumlarda neler yapacağımızı anladık.

Ock

Okulumuzda karne sevinci. 2023 -2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönemin bitmesiyle yarıyıl tatili geldi karnelerimizi aldık. İyi tatiller.

Ock

Enerjii verimliliği haftası etkinlikleri kapsamında video içerikler izlendi, sanat etkinlikleri yapıldı ve şarkılar söylendi. Konu ile ilgili sohbet edildi ve enerji verimliliği bilinci çocuklarımızda önem kazandı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetlerimizi eğlenceli bir şekilde gerçekleştirdik.

Ock

Eğitimci-yazar M. Tuba ÖZDEMİR ile masal saati ve söyleşi gerçekleştirdik.

Ock

Müzikli, danslı çocuk oyunu ''Hav-Hav Köy'' ü izledik.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Eğitimci Yazar Erhan KAYA ile söyleşimiz.

Ock

10 Aralık İnsan Hakları Günü dolasıyla, okulumuzda Aralık ayı boyunca Filistin'de yaşanan insan hakları, çocuk hakları ihlalleri ve Filistin'de yaşatılan insalık dramı konularında farkındalık ve bilinçlendirme eğitimi faaliyetleri gerçekleştirdik.