Ali ERDEM - Okul Müdürü

Kayseri doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Kayseride tamamladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2023 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümü yüksek lisans programından mezun oldu. 2005 yılında öğretmenliğe başladı. Yozgat ili Çandır ilçesinde öğretmenlik, Altıeylül Mithatpaşa Anaokulunda öğretmenlik, Karesi Naciye Kabakçı Anaokulunda müdür yardımcılığı, Karesi Ali Rıza Güçkan Anaokulunda müdür vekilliği yaptıktan sonra 2011 yılında yapılan görevde yükselme sınavını kazanarak 26.01.2012 de Karesi Nuran Oğuz Anaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Altieylül Bengi Anaokulunun da kurucu müdürlüğünü yapan Ali ERDEM, müdürlük sınavını kazanarak 03.09.2015 yılında ilimiz Mithatpaşa Anaokuluna müdür olarak atandı. 30.06.2020 tarihinden bu yana okulumuzda görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.